Kelly haar website

KELLY

DOLLY


DE GROTE DOLLY & KELLY SHOW


SHOW

Kelly en Dolly brengen een komische sensuele voorstelling boordevol burlesque, circus en show. Verwacht je aan veel liefde, charme en een spannende portie vertier met een overdosis pluimen en glitter.


Kelly en Dolly geloven in de waarde van entertainment. Het plezierige gevoel van vermaak is wat ons als mens verbindt met onszelf en met de ander. Wanneer je kijkt naar De Grote Dolly en Kelly show geniet je van lichtvoetig vertier met een hoge amusementswaarde. Maar kijk dieper en zie hun vintage geïnspireerde variété vanuit een hedendaags perspectief: twee sterke vrouwen die het podium domineren met humor en sensualiteit. In een tijdsgeest waarin vrouwen tegelijk worden geseksualiseerd en gecensureerd is het een bevrijding om die taboes te doorbreken. Als Kelly & Dolly heroveren deze twee vrouwen hun lichaam, hun stem en hun plek: op het podium, in de spotlight.BIOGRAFIE

Dolly en Kelly zijn twee showgirls met een totaal verschillende achtergrond. In 2019 staan ze voor het eerst samen op een podium en dat smaakt naar meer! 


Kelly Above Average, of gewoon Kelly voor de vrienden (Eline Vyncke) groeit op in de circuswereld en voelt zich al snel thuis op een podium. Ze bekwaamt zich in acrobatie en presentatie met de nodige dosis comedy. Met al haar liefde en egards staat Kelly - Above Average klaar om het publiek te ontvangen, te verbazen en omver te blazen met de nodige glitters en pluimen. Alles wat een professionele gastvrouw nodig heeft om het publiek in de juiste sfeer te brengen.


Ding Dong Dolores (Tine De Pauw) is een Gentse burlesque performer.

In 2014 studeerde ze af aan de Academie voor Theater, Tilburg. Niet lang daarna kwam ze voor het eerst in contact met Burlesque. Als Ding Dong Dolores tast Tine de grenzen van sensualiteit af. Elke performance creëert een klein verhaal waarbinnen ze haar lichaam laat zegevieren en het publiek uit haar hand eet. Met haar uiteenlopende acts stond ze al op verschillende nationale en internationale podia. Het Croatian Burlesque Festival kroonde haar verdiend tot Queen of Comedy! 


Al snel volgen meerdere samenwerkingen die hen inspireren om samen als duo iets te doen. En wat doen twee showgirls best? Een hele grote show maken: de Grote Kelly en Dolly Show, of was het de Grote Dolly en Kelly Show? Komt dat zien!


FOTO en VIDEO

Instagram - youtube 


PRAKTISCH

TIMING

Onthaal en ontvangst publiek: 15 à 30 min

Show: 30 min


NODIG

- min. 8m² speelvlak

- 1 coulisse/kamerscherm/doek, waarachter we kunnen omkleden

- Audio Installatie + draadloze microfoon

- mogelijkheid tot intieme verlichting


OP ZOEK NAAR EEN AVONDVULLENDE SHOW?
Kelly en Dolly kunnen hun Grandioze Vrienden uitnodigen. Zo kan de Grote Dolly en Kelly en Dolly show

uitgebreid worden met gastartiesten uit hun circus, cabaret, burlesque netwerk. 

Duur: 60-80 min.